JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

LEGFONTOSABB INFORMÁCIÓK:
- Minden terméket visszaveszünk az átvételtől számított 30 napon belül: indoklás nélkül visszaküldheted, a vételárat visszautaljuk vagy levásárolhatod, ami számodra megfelelőbb
- fizetési módok: 1. futárnak készpénzben vagy bankkártyával - 2. banki előre utalással - 3. Paypal/Bankkártya (a fizetési módok semmilyen árváltozást vagy költséget nem terhelnek a vevőre a termék árán kívül) -
- szállítás: kizárólag DPD/GLS futárszolgálattal, ingyenes a szállítás minden termékre!
- Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. A termék kiszállítás - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - a megrendelés beérkezését követő 2-5 napon belül megtörténik, ettől eltérő szállítási időt telefonon jelzünk.


A vételár

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, mely bruttó (Áfa-t is tartalmazó) áron kerül feltüntetésre.


A szállítás módja és költségei

Az áruházakban a GLS futár utánvételi módot választhatja. A kiválasztott termékeket a rendelés leadását követően általában 2-5 munkanapon belül kézhezveheti. A SZÁLLÍTÁS KÖLTSÉGE INGYENES MINDEN TERMÉKRE ÉRTÉKTŐL FÜGGETLENÜL.


Elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.
A törvényben előírt időtartamon felül, 30 nap elállási időt adunk, az átvételtől számítva. "... 4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. (2) A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve, hogy a gazdálkodó szervezet a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett. (3) Ha a gazdálkodó szervezet nem tesz eleget a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének, a fogyasztó az elállás jogát az áru átvételének napjától, szolgáltatás nyújtása esetében pedig a szerződés megkötésének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja. (4) Ha a 3. § szerinti tájékoztatásra a (3) bekezdésben meghatározott három hónapon belül sor kerül, a fogyasztó számára az elállásra nyitva álló nyolc munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta. (5) A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszeru használatából eredő kárának megtérítését. ..."